Tröst.

Nu känner jag rejält hur det värker i ryggen efter box-passet. Önskar jag hade choklad att trösta mig med, och om jag då hade det att jag faktiskt fick äta det! AJ!

Mista en kär vän.

Idag börjar det, uppdrag 1 månad utan godis. Det kommer bli tuft, men jag är inte ensam! Dennis, Marie, Emily och Friberg ska också genomlida detta. Det började med att Rebecka bakade kladdkaka, Friberg glömde ta med sig mitt choklad (inte till sig själv dock), sen kom Zelda med twixpapper! Sucksucksuck, chokladchokladchoklad. Jag kommer snart igen min vän, den 16:e mars.

Inspirerande..motiverande..njaa.

Tentamen på tisdag, kändes som det var en sisådär två dagar sedan sist. I själva verkat är det hela 7 dagar sen (vääldigt mycket). I varje fall är det bara att kasta sig in i tentapluggandet igen om man vill få något gjort och inte stå utanför tentasalen med världens frågetecken hängandes över.

Det är bara det att tentan är uppdelad i två delar varav den ena är intressant och den andra är big time tråkigt! Den går djupgående in på hur man formsprutar termoplaster, jag menar DJUPGÅENDE! Hur kan man få ihop ett häfte på 19 sidor när jag skulle kunna skriva det på ett halvt A4 haha. De där Kreoltyperna tror att de är viktiga, men jag vet bättre! Tyvärr blir det ju de som vinner striden eftersom jag ändå måste läsa på allt. Nu ska jag klistra fast markerpennan i handen igen och återge till mitt läsande.. ZZzz.


Förresten så fungerar min nya dator nu och den är så söt så söt :).


I believe in God, only I spell it Nature.

Sitter framör datorn och lyssnar på U2, härligthärligt. Till och med Zelda har buffat till sig och ligger och (lyssnar/sover? ;)). Den bästa låten är tveklöst Stuck in a moment. Den kan man lyssna på hundra gånger om, och ännu har jag inte tröttnat! 

Är lite smått uttråkad, funderar på vad vi ska göra ikväll, känns som att det drar åt olika håll. En del vill ut, andra vill se på film och vissa vill göra något annat. Vilket jobbigt helgproblem jag har. Kan inte ens bestämma vad jag själv känner för. Jag får nog dra lott!

Dennis koooooom hem jag saknar dig...!

(Förlåt för det tråkiga inlägget, men jag försöker komma in i skrivstämning igen så jag ordbajsar i princip bara nu ;p)

Empty

Vet ni vad? Jag saknar min blogg!