Lovelovelove

image30

"Kärlek och snuva kan inte döljas"

"The future depends on what we do in the present"

Nu ska jag ta och visa provet för er som är intresserade! Ni får mer än gärna ägna en tanke över det och skicka en kommentar, all hjälp mottages. Allt för att få ett bredare perspektiv! Jag fick faktiskt en idé angånde den tredje delen igår/inatt precis när jag lagt mig, hoppas jag kommer på en bra lösning bara! Jag ska dock inte avslöja den för jag vet inte rktigt hur jag ska gå tillväga ännu.

I varje fall så finner ni provet här:
PROV!


Nervositet.

Nu skulle man kunna tro att min rubrik är kopplad till introduktionen på onsdag, men sanningen är den, att så är det inte alls! Jag har precis varit inne på Lunds Unversitets hemsida och lusläst allt jag kommit över om industridesignprogramet. Har även kollat igenom hemuppgiften som är en del utav antagningen ännu en gång. Känner för tillfället en enorm stress och har prestationsångest inför den! Men så är det ofta hos mig när jag stöter på någonting nytt. Inför varje ny kurs i gymnasiet så tänkte jag, herregud ska vi göra allt detta? Sen har det ju visat sig att det inte var lika farligt som det lät. Men nu känns det här med högskolan mycket större, bara ordet tenta får mig att rysa! 

Nu får jag nog ta itu med detta och skriva ut uppgiften och låta kreativiteten flöda!   

På tiden.

image29

Här är vår lilla tårta som vi åt på Alla hjärtans dag. Jag har haft lite problem med att lägga upp bilder men det verkade till slut ge med sig! Jaja, bättre sent än aldrig.

Ett kärt välkomnande!

Nu blir ni allt bra förvånade med tanke på att jag tittar in här va? Jag har inte skrivit på exakt en månad idag och det innebär alltså att jag och Dennis har varit tillsammans i tretton månader istället för tolv, härligt! Det är nog det längsta uppehållet jag haft sedan jag började blogga och det känns allt lite konstigt. Har (nog) kommit fram till att jag trots allt inte vill sluta skriva. Ha däremot inte för höga förhoppningar, om nu någon har det, för jag kan lika gärna ändra mig igen! 

Igår var det som ni alla vet (nästan alla?) alla hjärtans dag. Visserligen har jag sett ner på "högtiden" förut men bestämmer mig nu för att tycka att det trots allt är ett mysigt påhitt. Man får ju lov att ångra sig.  

Jag och Dennis åt alltså lite tacos, som jag måste säga var väldigt efterlängtat och marrängsviss igår, dagen till ära. Jag stod för marrängsvissen och ska till och med ta mig tid till att lägga upp en bild på den efter texten om allt vill sig rätt.
 
Har laddad ner en del låtar med U2 under dagarna och kan inte mer än att säga att de flesta är väldigt bra och mysiga. Lyssnar just nu på Stuck in a moment, väldigt fin!

Jag har faktiskt en nyhet också! I tisdags fick jag efter runt tre månaders arbetslöshet reda på att mina två intervjuer gått bra och att jag fått båda jobben. Så jag gick från att vara arbetslös till att få två jobb inom loppet av fem minuter. Det var faktiskt så att när jag lagt på telefonen och fått reda på det första så ringde det efter två minuter igen! Var ju däremot tvungen att tacka nej till det ena. Så nu på onsdag ska jag på introduktion. McDonalds, here I come!